HET VERKOOPTRAJECT PDF

Kies met onze hulp een nieuwe toekomst voor uzelf en voor uw onderneming. Wij zijn wereldwijd de nummer 1 adviseur in het verkopen van MKB bedrijven. Translations in context of “verkooptraject” in Dutch-English from Reverso Context: Naast de administratieve rompslomp die het bijhouden van het verkooptraject. Thu, Feb 21, pm. Start it @KBC Ghent hub, Gent. Free.

Author: Kejar Mezikora
Country: Botswana
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 3 March 2009
Pages: 174
PDF File Size: 8.35 Mb
ePub File Size: 8.30 Mb
ISBN: 261-9-94329-769-7
Downloads: 30059
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mauzilkree

Speciaal voor onze klanten hebben wij enkele panden uit ons aanbod geselecteerd en uitgelicht. Uiteraard kan u ook ons volledig aanbod bekijken via het menu of zoeken met onze zoekbox.

Translation of “verkooptraject” in English

Bij ons staat goede service en dienstverlening hoog in het vaandel, waardoor u als klant kunt rekenen op een optimale begeleiding bij alle aspecten van het kopen of verkopen van een woning of bedrijfspand.

Bezoek ons kantoor of bel ons voor een vrijblijvend gesprek! Langs deze weg wil ik u bedanken voor de goede en leuke samenwerking bij de verkoop van ons huis. Ik ben nooit overtuigd geweest van de meerwaarde van een makelaar bij de verkoop van een huis, maar jij hebt mij het tegendeel bewezen.

  IL BARONE RAMPANTE ITALO CALVINO FILE PDF

Vrekooptraject vakkennis in combinatie met uw inzet en uw positieve ingesteldheid hebben van een moeilijk project een succesvol verhaal gemaakt. Proficiat, maar vooral bedankt! Eveline voert een schatting van het te verkopen huis uit en plakt er een geloofwaardige prijs op. Wij waren heel tevreden over de vlotte, professionele aanpak van Eveline Hoste en haar collega’s.

home-workfile – VANMOKUM

Zij nam voor onze vragen en heeft ons o. Onze woning werd door Eveline Hoste Vastgoed verkocht voor de vraagprijs op de eerste kijkdag! Eveline is een servicegerichte en gedreven makelaar en niet onbelangrijk – open en sympathiek. Het resultaat werd een prettige samenwerking met een goede communicatie en fijne ondersteuning zowel tijdens het verkooptraject als erna. Verkooptrajedt, een heel positieve ervaring.

Voor de verkoop van mijn bestaande woning vind ik uitstekende – en ook duidelijke – tips en adviezen in het boek van Eveline ‘De geheimen van de makelaar’. Een echte aanrader voor iedereen die een poging wil wagen op zelf zijn eigendom te verkopen! Te koop Te huur.

  BELTS GALORE BY AL STOHLMAN PDF

Eke – Bungalow Verkocht. Waasmunster – Loft Oudeheerweg Heide app 0. Ontdek onze unieke verkoopmethode. U gebruikt een verouderde browser.

Het verkooptraject – Stuvia

Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle verkooptraject van onze site: Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.

Ja, ik ga akkoord.